sâmbătă, 21 martie 2015

Inainte de venirea lui acasa

De multe ori, femeile par sa uite ca si barbatii, chiar daca nu recunosc intotdeauna, sunt romantici si sunt fericiti cand li se arata dragoste. Arata-i ca apreciezi simpla lui prezenta printr-un SMS sau email trimis inainte de a ajunge el acasa. 

Cand stii ca orele lui de munca la serviciu se apropie de sfarsit, trimite-i un mesaj de incurajare, un compliment sau o invitatie romantica. Spune-i fie ca apreciezi ca munceste din greu pentru familia voastra, fie ca abia astepti sa-i vezi frumosii ochi, sau pur si simplu invita-l sa petreceti o seara intima. Tehnologia, de prea multe ori, a ajuns sa indeparteze oamenii. Vezi pe o banca un cuplu care e doar fizic impreuna, dar fiecare din ei e cu telefonul in mana si-l butoneaza in interes egoist, umbland in conturile lor de pe retelele sociale, spre exemplu. Tehnologia, insa, ne poate si ajuta sa ne intarim relatia cu persoana iubita, asa ca hai sa ne canalizam energia in aceasta directie!

Dragostea nu e ceva ce ti se intampla, ci trebuie sa se manifeste zilnic prin tot ce faci pentru partenerul tau. Doar asa iti poti intari casnicia sau relatia. 

Straduieste-te sa fii acel ceva minunat la care omul iubit sa se intoarca acasa cu nerabdare! Asteapta-l mereu cu o imbratisare, iar casa sa fie plina de caldura! Vei vedea cum o liniste si o bucurie extraordinara se va asterne in relatia voastra...


Niciun comentariu: