vineri, 20 martie 2015

O intalnire speciala in fiecare saptamana

Multe cupluri, desi sunt de multi ani impreuna, fac tot posibilul sa petreaca timp de calitate impreuna. Cu alte cuvinte, isi fixeaza o intalnire cam asa cum era pe atunci cand erau in perioada de tatonare si incercau sa se cucereasca unul pe altul. Se invita la o iesire undeva in oras, femeia se aranjaza cum stie mai bine, barbatul poate veni cu o floare in intampinarea ei, si se relaxeaza departe de grijile casei...

Dar ce faci cand nu iti poti permite o iesire, sau nu gasesti pe cineva sa stea cu copiii, sau poate au amandoi niste programe atat de incarcate incat o iesire in oras ajunge sa insemne mai mult stres decat relaxare?


Ei bine, daca te afli intr-o asemenea situatie, gandeste-te serios sa iti petreci aceste seri speciale chiar acasa! Nu are sens sa te chinui cu niste aranjamente imposibile cand ai putea sa stai relaxat in pijama chiar la tine acasa, cu niste floricele de porumb in fata televizorului pentru un film romantic, un joc cu zaruri (gen Monopoly), va uitati pe albume cu fotografii mai vechi de-ale voastre si va amintiti de clipele frumoase petrecute impreuna in diverse locuri, comandati o pizza sau poate preparati chiar voi niste spaghetti alaturi de un pahar de vin... Orice idee e buna fiindca ce conteaza cu adevarat este ca va iubiti, si in acest caz totul vi se va parea minunat oricum! 

Voi ce faceti ca sa intretineti flacara dragostei aprinsa peste ani? 



Photo credit:
Couple drinking wine by fireplace (by Marin)
www.freedigitalphothos.net

Niciun comentariu: